Planul de marketing al firmei SC Perfect Moment SRL

Incarcat la data: 01 Decembrie 2009

Autor: Mihai Victor Andrei

Pret: 50 credite

Numar pagini: 8

Tip fisier: zip

Marime fisier: 26 kb

Firma noastra are numele Perfect Moment si este o societate prestatoare de servicii cu raspundere limitata. Misiunea firmei este satisfacerea nevoilor clientilor. Domeniul de activitate este organizarea de festivitati( nunti, botezuri, majorate etc.).
     
Sediul firmei este in Bacau pe strada Mioritei, nr 30, sc A, ap 1-3 la primul nivel al unui imobil. Firma noastra are 4 reprezentante in orasul Bacau. Una este situata in centrul orasului vis-a-vis de magazinul Luceafarul, a doua este aproape de iesirea din orasul Bacau pe drumul spre Gheraiesti, a treia este si tuata in cartierul Tic-Tac iar a patra este in cartierul Narcisa vis-a-vis de magazinul Evrika.
   
Pentru satisfacerea clientilor firma are incheiate 5 contracte cu diferite firme de catering, 3 restaurante plus o firma de prelucrare foto-video.

Cuprins:
   
1.Rezumat………………………………………………….pagina2
2.Analiza situatiei curente de marketing………………...pagina2
3.Analiza SWOT…………………………………………..pagina4
4.Descrierea mediului……………………………………..pagina4
5.Obiectivele de marketing……………………………….pagina5
6.Strategiile de marketing………………………………...pagina5
7.Analiza financiara si bugetara………………………….pagina6
          Emblema firmei………………………………………….pagina7
          Cuprins…………………………………………………...pagina8

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Planul de marketing al firmei SC Perfect Moment SRL". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: proiect marketinganaliza unei firme
 
 
Inchide
Am uitat parola Cont nou
Conecteaza-te prin Facebook

Acum te poti conecta si prin contul tau de Facebook! Da click pe butonul de mai jos si introdu datele tale:

Login with Facebook