Proiect de Marketing

Incarcat la data: 07 Ianuarie 2011

Autor: Florin George

Pret: 80 credite

Numar pagini: 22

Tip fisier: zip

Marime fisier: 415 kb

Ochelarii au fost utilizati prima oara de italieni in Europa, fapt dovedit si de picturi medievale care reprezinta personalitati cu ochelari. In 1268 filozoful si omul de stiinta englez Roger Bacon scria intr-o lucrare despre folosirea lentilelor pentru imbunatatirea vederii.Ca o consecinta pana la sfarsitul secolului al XIII membrii de elita ai societatii purtau ochelari in Europa, Asia si Africa.


O problema importanta era purtarea dispozitivelor optice: lentilele erau prinse in diverse materiale ( coarne de vita, alama, fanon) care nu asigurau o elasticitate corespunzatoare pentru mentinerea ochelarilor intr-o pozitie corecta. De abia la sfarsitul secolului al XVI –lea ramele au fost prevazute cu sfori, care legate dupa ureche, asigurau o stabilitate satisfacatoare purtatorului. Ochelarul este un instrument optic care are rolul de a proteja ochiul, sau de a corecta anumite defecte ale vederii.Este format din rama propriu – zisa si doua lentile. Rolul principal al ramelor este de a pozitiona, cat mai corect lentila, pe axul optic.

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Proiect de Marketing". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: MARKETINGPROIECTLENTILE