Proiect master - marketing international

Incarcat la data: 01 Septembrie 2010

Autor: alexandra mihalache

Pret: 80 credite

Numar pagini: 28

Tip fisier: zip

Marime fisier: 50 kb

Prezenta lucrare se refera la conceptul de marketing international, punand accentul pe strategiile de marketing adoptate de firma in incercarea acestora de a se extinde la nivel international. 

Marketingul international reprezinta activitatile prin care se directioneaza fluxul de bunuri si servicii spre consumatorii/utilizatorii din mai multe tari, asigura identificarea si satisfacerea nevoilor clientilor globali la un nivel superior in raport cu concurentii nationali si internationali si coordonarea activitatilor de marketing in vederea valorificarii oportunitatilor si evitarii situatiilor nefavorabile care se manifesta in mediul global.

Procesul de marketing international implica identificarea nevoilor si dorintelor consumatorilor, producerea bunurilor care asigura un avantaj diferential de marketing, comunicarea informatiilor despre acestea, distribuirea si schimbul international al acestora prin una sau mai multe modalitati de realizare a tranzactiilor.

CUPRINS

1.REZUMAT…………………………………………………………………………………..3
2.GLOSAR DE TERMENI DE SPECIALITATE………………………………………….3
3.INTRODUCERE……………………………………………………………………………4
4.PROCESUL DE INTERNAtIONALIZARE AL iNTREPRINDERILOR ……………8
4.1. STRATEGII DE MARKETING INTERNAtIONAL ..……………………………....13
4.2. STRATEGIA DE PRODUS ……………………………………. …………………18
4.3. STRATEGIA DE DIATRIBUtIE...………………………………………….……..20
4.4. STRATEGIA DE PREt……………………………………………………...…….22
4.5. STRATEGIA DE COMUNICARE…………...……………………………………. 24
4.CONCLUZII…………………………………………………………………………………...27
5.BIBLIOGRAFIE……………………………………………………………………………....28

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Proiect master - marketing international". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: MARKETINGPROIECTMasterINTERNATIONAL
Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien bej deschis cu detalii din dantela, armatura si bretele ajustabile. 48% poliamida, 44%...
Chiloti Triumph Anna Dark Blue Chiloti Triumph Anna Dark Blue .. 82% poliamida, 18% elastan
Chiloti Triumph Erin Dark Beige Chiloti Triumph Erin Dark Beige .. 82% poliamida, 18% elastan