Promovare produs - lapte praf

Incarcat la data: 20 Februarie 2012

Autor: Costy Costina N

Pret: 80 credite

Numar pagini: 24

Tip fisier: zip

Marime fisier: 65481 kb

Rezumat introductiv


Acest proiect evidentiaza perspectivele de dezvoltare ale firmei SC Babydream SRL si activitatea departamentului management-marketing din cadrul acesteia. SC Babydream SRL este o firma cunoscuta consumatorilor din Romania prin activitatea sa in distributia si producerea de lapte praf. De curand, firma noastra a lansat un nou produs pe piata, , activitate care ocupa acum mai mult de 60% in profilul firmei.

   

Vom analiza mixul de marketing pe care il stabileste firma si directia de urmat pentru cucerirea unei cote de piata cat mai mari pe piata laptelui din intreaga tara.
   

Acest proiect prezinta cele patru elemente cheie ale unui mix de marketing:

  • produsul privit ca un ansamblu de atribute tangibile si intangibile care satisfac o anumita trebuinta. Principiul de baza in acest caz, sustinut de firma, este obtinerea unui produs de la foarte bun spre excelent;   
  • pretul ca expresie baneasca a valorii sau utilitatii marfurilor;
  • distributia  este definita de canalele, retelele si circuitele de distributie ale produselor; mergem pe principiul eficientei obtinute pe operatiuni precise si rapide in ceea ce priveste productia, distributia si serviciile post-vanzare;
  • promovarea privita ca fiind comunicarea firmei cu exteriorul. Pentru noi, promovarea reprezinta legatura cu celelalte elemente ale mixului.


Cea mai importanta parte a activitatii firmei este producerea si comercializarea laptelui praf, care a devenit esentiala odata cu promovarea produsului Babylact. Infiintata in anul 2001, cu un capital social de 90000 Ron, firma HUMANA  incearca sa obtina o cota cat mai mare de piata.


CAP.1. ANALIZA PIETEI


1.1.Identificarea pietei


Laptele praf reprezinta un substitut al laptelui obisnuit preparat din lapte de vaca, integral, acidifiat sau nu, cu sau fara adaosuri de hidro-carbonate (zahar, glucoza, amidonuri, dextrin-maltoza, lactoza etc.), vita-mine si unele minerale (fier).

 

S-a demonstrat, ca folosirea laptelui de vaca pentru hranirea copiilor mici implica mult mai multe riscuri decat preparatele industriale de lapte. Prin diferite procedee industriale, pe langa sterilitatea garantata si compozitia constanta, laptele praf capata o serie de insusiri care ii confera o superioritate fata de laptele de vaca.

 

Piata laptelui praf este reprezentata in principal de copii. Consumul cel mai important este atribuit nou-nascutilor, deci celor cu varsta cuprinsa intre  0 si 12 luni,  dar acest produs este utilizat si de cei cu varsta cuprinsa intre 1 si 5 ani .
 

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Promovare produs - lapte praf". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: PromovarePRODUSlapte praf
Jeans Tanner Army Jeans Tanner Army pantaloni cu model army metalic - se incheie in fata cu nasturi metalici - materialul este...
Rochie Aglaya Neagra Rochie Aglaya Neagra rochie midi eleganta de culoarea neagra - are un slit scurt la spate si se incheie cu un fermoar...