Romtelecom - prezentare

Incarcat la data: 04 Ianuarie 2011

Autor: HUSANU MADALINA

Pret: 80 credite

Numar pagini: 21

Tip fisier: zip

Marime fisier: 1229 kb

Romtelecom este o companie in miscare pe piata comunicatiilor din Romania. in ultimii ani ea a evoluat inteligent, cu multe eforturi, de la un fost monopol de stat la o companie privata, conectata la tehnologia sofisticata a acestui mileniu. In noiembrie 1997 Romtelecom devine societate nationala pe actiuni, in vederea privatizarii.

Este operatorul autorizat de catre Ministerul Comunicatiilor ca titular a drepturilor exclusive, rezervate, de prestare a serviciilor locale, interurbane si internationale de telecomunicatii de baza si de construire, dezvoltare si intretinere a infrastructurii necesare unor astfel de servicii.
2)  Codul unic de inregistrare: 013702
3)  Forma juridica de constituire: Societate pe actiuni
4)  Data infiintarii/Numar Registrul Comertului: J40/8926/1997
5)  Activitatea principala a societatii si codul CAEN al activitatii principale: Activitati de telecomunicatii prin retele cu cablu

Romtelecom isi desfasoara activitatea in domeniul telecomunicatiilor, obiectul principal de activitate al acesteia incluzand operarea retelelor de telecomunicatii, in temeiul legii si al licentelor si autorizatiilor acordate de Ministerul Telecomunicatiilor.
 

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Romtelecom - prezentare". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: PREZENTAREromtelecomproiect marketing
Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien bej deschis cu detalii din dantela, armatura si bretele ajustabile. 48% poliamida, 44%...
Chiloti Triumph Anna Dark Blue Chiloti Triumph Anna Dark Blue .. 82% poliamida, 18% elastan
Chiloti Triumph Erin Dark Beige Chiloti Triumph Erin Dark Beige .. 82% poliamida, 18% elastan