Stera

Incarcat la data: 27 Octombrie 2011

Autor: Diana Olaru

Pret: 50 credite

Numar pagini: 8

Tip fisier: zip

Marime fisier: 248884 kb

Am ales sa cream un nou produs pe piata sucurilor naturale din Romania. STERA, care sa contina ingrediente 100% naturale. Pentru a putea reusi acest lucru, toate sortimentele pe care le vom crea sunt rezultatul combinarii ingredientelor conform unei retete traditionale. Gama noastra de produse este compusa din 2 categorii: suc de fructe 100% natural si nectar.

 


Piata din Romania este intr-o continua crestere. Romanii au ales sucurile naturale in defavoarea produselor carbogazoase. Astfel, noi venim pe piata cu o noua game de bauturi naturale care sa tina seama de gusturile consumatorilor. Consumatorul este tinta noastra. Atata timp cat reusim sa satisfacem gusturile acestora, produsul nostru are succes. Succesul in cadrul firmei noastre nu se bazeaza pe cifra de afaceri sau profit. Succesul pentru noi reprezinta multumirea din partea fidelilor nostri clienti.

 

 

Unicitatea produsului consta tocmai in aceste retete traditionale, precum si prin folosirea apei din izvoarele care se regasesc in tara noastra. Acestea combinate asigura succesul produsului nostru. Nu putem spune ca produsul nostru se adreseaza unui anumit segment de consumatori. Practic, se adreseaza tuturor persoanelor care vor sa traiasca sanatos sau sa consume produse sanatoase din fructe naturale savuroase.

 

Promovarea produsului nostru se va face prin toate mijloacele de comunicare pentru a ne face simtiti pe piata sucurilor naturale din Romania.
    

 

Astfel, vom afisa bannere stradale, spoturi publicitare, TV si radio, afise Indoor si Outdoor, bannere online, precum si promovarea prin intermediul presei. Dorim sa intram puternic pe piata pentru a ne demonstra profesionalismul, calitatea produsului si totodata sa incercam sa ne extindem si pe piata estica si sud-estica a Europei, iar apoi sa intram si pe piata vestica.
 

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Stera". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: PIATAPRODUSromania