Tehnici Promotionale - Zaraza vs Miorita

Incarcat la data: 28 Decembrie 2009

Autor: Rox Roxy

Pret: 50 credite

Numar pagini: 6

Tip fisier: zip

Marime fisier: 14 kb

Comunicatia de marketing  reprezinta un program dirijat, ce include metode si tehnici de comunicare, realizat cu scopul de a prezenta compania si produsele sale consumatorilor potentiali: de a comunica atributele importante ale produselor, de a facilita vanzarea acestora si, astfel, de a contribui la maximizarea efortului pe termen lung.
Comunicatia de marketing utilizeaza doua tipuri de tehnici:


- Tehnici de comunicare continua, reprezentate de marca, designul produsului si ambalaj. Cu ajutorul acestora se asigura o comunicare neintrerupta cu publicul tinta.
De-alungul intrgului ciclu de viata, in conditiile in care pozitionarea ramane aceeasi, produsul sau organizatia comunica prin intermediul unor elemente relativ stabile.
 

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Tehnici Promotionale - Zaraza vs Miorita". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: COMUNICAREMARKETINGPROIECTCONTINUA