Biroul de presa si purtatorul de cuvant

Incarcat la data: 18 Iunie 2010

Autor: Sarbu Loredana

Pret: 80 credite

Numar pagini: 20

Tip fisier: zip

Marime fisier: 39 kb

Comunicarea face parte din viata noastra, este esentiala pentru a trai si munci. Derivata din latinescul comunis - comun - comunicarea semnifica un fapt simplu: practicand-o,  omul incearca sa stabileasca cu alte persoane o comunicare prin care pot fi difuzate informatii, idei si atitudini.

 A comunica nu inseamna insa doar a emite sunete si cuvinte ci inseamna, in acelasi timp, a gandi si a cunoaste. in organizatii, oamenii sunt confruntati cu diferite situatii care cer comportamente specifice si modele de comunicare adecvate. Astfel, ei trebuie sa dispuna de o adevarata cultura a comunicarii: cum sa vorbeasca, unde, cand si in ce situatie. 

Raportata la actiuni si situatii, la multitudinea formelor si nivelurilor de relatii umane pe care le mijloceste, comunicarea poate capata o multitudine de sensuri, cu o infinitate de nuante.
in  cele dintai,  comunicarea a fost perceputa ca element fundamental al existentei umane inca din antichitate. in fapt, insasi etimologia termenului sugereaza acest lucru; cuvantul ,,comunicare" provine din limba latina; communis inseamna ,,a pune de acord", ,,a fi in legatura cu" sau ,,a fi in relatie", desi termenul circula in vocabularul anticilor cu sensul de ,,a transmite si celorlalti", ,,a impartasi ceva celorlati".

CUPRINS

1.Rolul comunicarii in relatiile cu presa

2.Misiunea biroului de presa
3.Aptitudinile unui reprezentant al biroului de presa
4.Ce este purtatorul de cuvant?
5.Calitatile unui purtator de cuvant
6.Functiile purtatorului de cuvant
7.Principii de baza ale activitatii de purtator de cuvant (Power Point)

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Biroul de presa si purtatorul de cuvant". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: COMUNICAREPROIECTBIROU