Mama Mia Pizza Delivery: dosar practica

Incarcat la data: 12 Ianuarie 2013

Autor: sebastian olteanu

Pret: 50 credite

Numar pagini: 12

Tip fisier: zip

Marime fisier: 2058 kb

Societatea Mama Mia Pizza Delivrey este o noua pizzerie din Bucuresti cu livrare la domiciliu, in 1 mai 2012, ramanand pana in momentul de fata in stadiul de promovare, urmand sa fie deschisa in data de 1 octombrie.

Activitatea intreprinderii Mama Mia Pizza Delivery se axeaza pe producerea meniurilor formate din pizza, paste, salata, desert si livrarea acestora la domiciliul clientului sau locul unde doreste acesta.
 

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Mama Mia Pizza Delivery: dosar practica". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: PROIECTEmass mediaproiect comunicaredosar de practica
Sandale casual dama ECCO Touch Plateau (Negre) Sandale casual dama ECCO Touch Plateau (Negre) Sandalele ECCO Touch Plateau sunt confectionate din piele moale cu detalii metalice(tinte). Sunt...