Eroziunea

Incarcat la data: 15 Martie 2013

Autor: Manea Mihai

Pret: 50 credite

Numar pagini: 10

Tip fisier: zip

Marime fisier: 44 kb

Prelucrarea dimensionala a suprafetelor prin eroziune electrica (EDM - Electrical Discharge Machining) este posibila datorita proprietatii de selectivitate a procesului de amorsare a descarcarilor electrice, care consta in localizarea acestora in zonele cu interstitiu real minim.

Descarcarile in impuls se amorseaza numai la anumite valori ale grosimii interstitiului, cuprinse intre interstitiul maxim - hmax, pana la care se produce strapungerea lichidului dielectric, si interstitiul de scurtcircuit - hmin. Scurtcircuitul poate avea loc la contactul galvanic dintre electrozi (hmin = 0), sau prin intermediul particulelor conductoare, produse ale eroziunii, aglomerate si neevacuate din interstitiu.
   
Prelevarea de material pe un impuls -  este dependenta direct de marimea interstitiului activ (interstitiul frontal - hf), avand un caracter discontinu.

 

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Eroziunea". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: PROIECTEproiect mecanicaproiect eroziune
Jeans Tanner Army Jeans Tanner Army pantaloni cu model army metalic - se incheie in fata cu nasturi metalici - materialul este...
Rochie Aglaya Neagra Rochie Aglaya Neagra rochie midi eleganta de culoarea neagra - are un slit scurt la spate si se incheie cu un fermoar...