Instalatia de aprindere prin baterie de acumulator

Incarcat la data: 03 Mai 2011

Autor: SILVIU

Pret: 80 credite

Numar pagini: 20

Tip fisier: zip

Marime fisier: 213 kb

Curba tensiunii inalte a bobinei de inductie, in functie de turatia motorului, caracterizeaza in mod evident functionarea echipamentului de aprindere.


Intrucat practic nu se masoara tensiunea inalta, ci distanta maxima intre electrozi la care se produce scinteia electrica, caracteristica de functionare se reprezinta in functie de distanta intre electrozii la care se produce aprinderea si de turatia motorului.

Se observa ca la turatii mici ale motorului, tensiunea este suficient de mare ca sa asigure pornirea motorului.
Turatia de pornire nu trebuie sa fie foarte mare. Alegerea bobinei trebuie sa fie bine facuta pentru ca sa faca fata aprinderii motorului respectiv. Daca bobina este prea mica si puterea aprinderii este insuficienta, pornirea este ingreunata si temperatura bujiilor scade favorizand si mai mult formarea unor straturi de impuritati si funingine pe electrozii bujiei, ceea ce face ca pana la urma aprinderea sa nu se mai produca.


La turatii mari se constata o tendinta de aprindere slaba si o functionare defectuasa a bujiilor datorita formarilor de impuritati intre electrozi si scurgerile de curent prin ele.

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Instalatia de aprindere prin baterie de acumulator". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: MECANICABATERIEACUMULATORULreferatreferat mecanica
Jeans Tanner Army Jeans Tanner Army pantaloni cu model army metalic - se incheie in fata cu nasturi metalici - materialul este...
Rochie Aglaya Neagra Rochie Aglaya Neagra rochie midi eleganta de culoarea neagra - are un slit scurt la spate si se incheie cu un fermoar...