Mecanism de reglare cu roti de schimb

Incarcat la data: 19 Februarie 2011

Autor: pinti danyy

Pret: Gratuit

Numar pagini: 3

Tip fisier: zip

Marime fisier: 17 kb

2 (1 review)

Lira cu roti de schimb este un mechanism de reglare in trepte a toratiilor uttilizat in lanturi cinematice principale si in anumite situatii in lanturi cinematice de divizare.


Avantajele mecanismului sunt simplitatea constructive si faptul ca acelasi numar de rapoarte de transmitere poate fi realizat cu jumatate din numarul de roti dintate necesar  si utilizarea blocurilor baladoare.


Dezavantajul major este dat de faptul ca pentru a obtine diferite rapoarte de transmitere rotile lirei trebue demontate si inlocuite. Ca urmare timpi auxiliary necesari manevrari rotilor vor duce la pierderi de productivitate. Din acelasi motiv mecanismul este recomandat la reglarea turatiilor la masini unelte special si specializate.


In lanturile cinematice principale  este utilizata constructia de lira cu roti de schimb montata pe lagare fixeasfel in cat pot fi tansmise puteri mari , necesare acctionari puteri principale.
 

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Mecanism de reglare cu roti de schimb". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: MECANICAPROIECT
Jeans Tanner Army Jeans Tanner Army pantaloni cu model army metalic - se incheie in fata cu nasturi metalici - materialul este...
Rochie Aglaya Neagra Rochie Aglaya Neagra rochie midi eleganta de culoarea neagra - are un slit scurt la spate si se incheie cu un fermoar...