Montarea transmisiilor prin curele

Incarcat la data: 20 Noiembrie 2010

Autor: clara

Pret: 80 credite

Numar pagini: 30

Tip fisier: zip

Marime fisier: 5120 kb

Masina este o creatie a omului. Ca parte tehnica , ea este realizata dintr-un ansamblu de elemente componente ce sunt inlantuite cinematic si se coordoneaza cu miscari determinate in mod strict. In industria constructiilor de masini, alaturi de procesele privind prelucrarea, un rol important il detin si procesele tehnologce de asamblare.

Acestea se elaboreaza in functie de tipul asamblarii, componentele  ce intra in cadrul ansamblului sau subansamblului respectiv, modul de organizare si desfasurare a procesului de asamblare, elementele componente ale asamblarii, etc.


    
Prin transmisii mecanice se inteleg de obicei, mecanismele care servesc pentru transmiterea energiei mecanice de la un motor (sau de la un arbore de actionare) la un mecanism de executie. De cele mai multe ori, transmiterea energiei mecanice se realizeaza cu modificarea vitezelor, cu schimbarea momentelor si fortelor, sau cu transformarea tipurilor si legilor miscarii.


  
Transmisiile sunt unele dintre cele mai importante subansambluri ale masinilor si de aceea, proiectantul  trebuie sa poata intreprinde cu spirit critic, analizarea si aprecierea particularitatilor constructive si tehnologice ale transmisiei care se proiecteaza.


    
CUPRINS1. Argument


2. Noţiuni generale


3. Definiţie, clasificare, materiale, calculul transmisiilor prin curele


4. Tehnologia montarii transmisiilor cu curele.


5. Controlul montarii transmisiilor prin curele.


6. Sanatatea si securitatea in munca la montarea transmisiilor prin curele.


7. Aplicaţii practice pentru tema „Montarea transmisiilor prin curele", utilizand programul AutoCAD


7.1 Notiuni introductive


7.2 Ecranul grafic AutoCAD


7.3 Comenzi de desenare utilizate pentru rezolvarea aplicaţiei


7.4 Comenzi de editare utilizate pentru rezolvarea aplicaţiei


8. Bibliografie


9. AnexeTextul de mai sus reprezinta un extras din "Montarea transmisiilor prin curele". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: MECANICAPROIECTCUREA
Bustiera pentru fitness Dri-Fit Swoosh Bustiera pentru fitness Dri-Fit Swoosh Caracteristici Tip: bustiera Sustinere: medie Gen: femei Colectie: Spring-Summer - Autumn-Winter...
Pantofi sport tricotati Tanjun Pantofi sport tricotati Tanjun Caracteristici Pentru: fete Culoare: negru Imprimeu: uni Stil: casual Tip talpa: plata - joasa...
Tenisi de piele cu detalii peliculizate Jaysen Tenisi de piele cu detalii peliculizate Jaysen Caracteristici Tip: tenisi Culoare: alb Stil: casual Material: piele intoarsa - piele Varf:...