Proiectarea unui aparat tip coloana

Incarcat la data: 25 Februarie 2011

Autor: Zaharia Luana

Pret: 80 credite

Numar pagini: 54

Tip fisier: rar

Marime fisier: 1494 kb

Otelurile sunt aliaje fier-carbon, cu mai putin de 2, 11% C care contin in afara de fier si carbon si alte elemente (Si, Mn. P, S, Cr, Ni, V, Ti, Mo etc).  caracteristica principala a otelurilor este deformabilitatea plastica la rece si la cald, prin presare sau tragere.

Varietatea mare de proprietati a otelurilor este determinata de compozitia chimica si de modul de prelucrare ( plastica, termica sau termochimica).

Comportarea otelurilor la deformarea plastica, la tratamentul termic (sau termochimic) sau la prelucrarea mecanica este determinata pe de o parte de compozitia chimica si pe de alta parte de modul de elaborare si turnare - solidificare.

Exista mai multe criterii de clasificare a otelurilor carbon: dupa structura de echilibru ( hipoeutectoide, eutectoide si hipereutectoide); dupa procedeul de elaborare (de convertizor, oteluri Martin, oteluri de cuptor electric, etc.); dupa metodele de obtinere a semifabricatelor ( oteluri turnate sau oteluri deformate plastic); dupa duritate, dupa destinatie, etc.
 

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Proiectarea unui aparat tip coloana". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: ProiectareaAPARATOTEL
Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien bej deschis cu detalii din dantela, armatura si bretele ajustabile. 48% poliamida, 44%...
Chiloti Triumph Anna Dark Blue Chiloti Triumph Anna Dark Blue .. 82% poliamida, 18% elastan
Chiloti Triumph Erin Dark Beige Chiloti Triumph Erin Dark Beige .. 82% poliamida, 18% elastan