Protectia muncii la ITP

Incarcat la data: 31 Martie 2010

Autor: simo zsolt

Pret: 50 credite

Numar pagini: 11

Tip fisier: zip

Marime fisier: 395 kb

Protectia muncii la ITP


Va puteti imagina o lume fara autovehicule? Sau puteti sa mentionati o inventie care pe parcursul secolului al XX-lea sa fi schimbat in profunzime stilul de viata si comportamentul oamenilor asa cum au facut-o ele? Fara automobile, lumea n-ar mai fi avut motele si nici restaurante sau cinematografe in aer liber pentru automobilisti. insa, ceea ce este si mai important, fara autobuze, taxiuri, masini sau camioane, cum ati fi putut ajunge la serviciu? Dar la scoala? Cum si-ar fi adus agricultorii si industriasii produsele pe piata?

Cu toate acestea,  unii spun ca o lume fara autovehicule ar fi mai buna. Ei sustin acest lucru avand doua motive fundamentale.

Daca v-ati invartit vreodata la nesfarsit, cautand un loc de parcare, atunci nu trebuie sa vi se spuna ca, desi masinile sunt bune, lucrurile nu stau la fel si atunci cand intr-o zona aglomerata exista prea multe masini. Sau, daca ati fost vreodata prins intr-un blocaj ingrozitor, stiti cat de frustrant este sa fii inchis intr-un autovehicul care este obligat sa stea pe loc.

Cea de-a doua problema (si cea mai grava) creata de autovehicule o reprezinta poluarea. in unele zone, emisiile provenite anual de la automobile ucid o multime de oameni si aduc pagube in valoare de miliarde de euro asupra mediului. Problema poluarii este foarte serioasa si necesita luarea unor masuri. Insa care anume?

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Protectia muncii la ITP". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: Autovehiculeprotectia munciiITP
Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien bej deschis cu detalii din dantela, armatura si bretele ajustabile. 48% poliamida, 44%...
Chiloti Triumph Anna Dark Blue Chiloti Triumph Anna Dark Blue .. 82% poliamida, 18% elastan
Chiloti Triumph Erin Dark Beige Chiloti Triumph Erin Dark Beige .. 82% poliamida, 18% elastan