Sistemul de franare al automobilului

Incarcat la data: 16 Mai 2013

Autor: Matei Adrian

Pret: Gratuit

Numar pagini: 27

Tip fisier: zip

Marime fisier: 1125 kb

Transportul auto se dezvolta rapid, detinand ponderea principala a deplasarilor de marfuri si calatori. Numarul de automobile existent in lume este de ordinul sutelor de milioane, iar diversificarea constructiilor acestora a permis sa se realizeze transportul oricarui fel de material pe distante lungi si in conditii deplina de siguranta.

La efectuarea transporturilor concur diferite mijloace de transport, fiecare avand caracteristici si posibilitati bine determinate. Ponderea cea mai mare a transporturilor se executa cu mijloace auto, care sunt mai uşor manevrabile decat vehiculele de cale ferata, navala, maritime si fluviale sau vehicule aeriene si nu sunt legate de cai de circulatie rigide, necesitand totodata amenajari minime la locurile de incarcare-descarcare.

Transporturile auto au rolul ca impreuna si in colaborare cu celelalte mijloace de transport (cale ferata, transportul pe apa si aerian) sa asigure deplasarile de persoanele, materiale si   alte bunuri necesare economiei nationale si deservirii populatiei.

Transporturile auto au o deosebita importanta pentru economia nationala, asigurand im neuna cu celelalte mijloace de transport: pentru industrie, aprovizionarea cu materii prime si materiale necesare procesului de productie si desfacerea produselor; pentru agricultura, aprovizionarea materiala si deplasarea recoltei la locurile de depozitare; pentru comert, aprovizionarea cu produsele necesare unitatilor de desfacere, depozitelor, precum si aprovizionarea populatiei; pentru activitati social-culturale, deplasarea utilajelor, materialelor si obiectelor necesare desfaşurarii acestor activitati; deplasarea cetatenilor de la domicilu la locurile de munca si inapoi, pentru nevoi personale, turism si alte interese.

Practica a dovedit ca automobilele pot circula peste tot, la oraşe, sate, pe şantiere, in cariere, in exploatari si chiar pe drumuri inguste si intortocheate. Supletea transporturilor aul o se obtine si prin faptul ca automobilele formeaza unitati de transport independente sau convoaie scurte, cu gabarite reduse si cu posibilitati de ocolire a unor puncte in care circulatia este blocata.

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Sistemul de franare al automobilului". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: PROIECTEproiect mecanicaSistemul de franare al automobilului
Jeans Tanner Army Jeans Tanner Army pantaloni cu model army metalic - se incheie in fata cu nasturi metalici - materialul este...
Rochie Aglaya Neagra Rochie Aglaya Neagra rochie midi eleganta de culoarea neagra - are un slit scurt la spate si se incheie cu un fermoar...