Sinuzita

Incarcat la data: 19 Februarie 2014

Autor: zisu razvan

Pret: 50 credite

 

Alte simptome obisnuite ale sinuzitei cuprind:

Cefaleea; secretii g─âlbui sau verzui care se scurg din nas dinspre partea posterioar─â a gâtului;
halena (respiratie) urât mirositoare; tuse productiv─â mucoas─â; febr─â; dureri dentare; diminuarea sensibilit─âtii gustative sau olfactive.

Diferenta dintre r─âceal─â si sinuzit─â, const─â în faptul c─â simptomele ce însotesc r─âceala,incluzând nasul înfundat, încep s─â se amelioreze dup─â 5-7 zile.


Simptomele atribuite sinuzitelor dureaz─â mai mult i se agraveaz─â dup─â 7 zile.

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Sinuzita". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: RACEALAsinuzitanas infundatcefaleeahalena
Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien bej deschis cu detalii din dantela, armatura si bretele ajustabile. 48% poliamida, 44%...
Chiloti Triumph Anna Dark Blue Chiloti Triumph Anna Dark Blue .. 82% poliamida, 18% elastan
Chiloti Triumph Erin Dark Beige Chiloti Triumph Erin Dark Beige .. 82% poliamida, 18% elastan