Intretinerea sistemului de directie cu cremaliera

Incarcat la data: 11 Ianuarie 2012

Autor: dragos

Pret: 50 credite

Numar pagini: 17

Tip fisier: zip

Marime fisier: 27034 kb

DIAGNOSTICAREA, REPARAREA, REGLAREA SI INTRETINEREA SISTEMULUI DE DIRECTIE CU CREMALIERA
INTRODUCERE

     

Automobilele este un vehicul rutier,carosat si suspendat elastic pe cel   putin 3 roti - care se poate deplasa prin mijloace de propulsie propie in diferite coditii de teren - destinat transportului direct sau prin tractarea al unor incarcaturi ce pot fii bunuri,personae etc.


Primele automobile au aparut pe la mijlocul secolului trecut si erau echipate cu motor cu abur incepe sa fie inlocuit cu ardere interna. Primele automobile au fost utilizate in special pentru transportul persoanelor. Dupa al doilea razboi mondialse produce un salt calitativ important in perfectionarea.

 

Se introduce transmisile hidraulice si electrice,servomecanismele,se acorda o atentie deosebita problemelor economicitati si sigurantei circulatiei,se reduce considerabil masa propie in istoria automobilului romanesc,se remarca incercarile de a se realize automobile originale cu contributei la dezvoltarea si perfectionarea automobilului modern.


Desi realizarile nu au fost prea multe,in faza de portotip ele demonstreaza capacitatea tehnicienilor romani,care prin realizarile lor,s-au situat cel putin la nivelul tehnici existente in epaca respective. Conditile tehnice de exploatoare stau la baza exploatari rationale a automobilului si permit alegerea celui mai indicat tip,in raport cu conditile specifice de utilizare.

 

Principalele calitati tehnice de exploatoare ale autoturismlului sunt:performantele de tractiune,performantele de franare, viteza medie tehnica,economicitatea, meniabilitatea,stabilitate, confort, capacitate de tractare,durubilitatea,fiabilitatea si adaptarea la intretinerea tehnica si reparatii.
     

Constructia este in general asemanatoare cuprizand ansamblele si subansamblele commune. Din punct de vedere functional ansamblele unui autoturism sunt: 
      
 

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Intretinerea sistemului de directie cu cremaliera". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: Automobilediagnosticaredirectie
Bustiera pentru fitness Dri-Fit Swoosh Bustiera pentru fitness Dri-Fit Swoosh Caracteristici Tip: bustiera Sustinere: medie Gen: femei Colectie: Spring-Summer - Autumn-Winter...
Pantofi sport tricotati Tanjun Pantofi sport tricotati Tanjun Caracteristici Pentru: fete Culoare: negru Imprimeu: uni Stil: casual Tip talpa: plata - joasa...
Tenisi de piele cu detalii peliculizate Jaysen Tenisi de piele cu detalii peliculizate Jaysen Caracteristici Tip: tenisi Culoare: alb Stil: casual Material: piele intoarsa - piele Varf:...