INVATAREA PRIN COOPERARE

Incarcat la data: 18 Februarie 2010

Autor: korda ioana

Pret: 50 credite

Numar pagini: 7

Tip fisier: zip

Marime fisier: 16 kb

Invatarea prin cooperare este o strategie de instruire stucturata si sistematizata, in cadrul careia grupe mici lucreaza impreuna pentru a atinge un tel comun. Premisa invatarii prin cooperare este aceea conform careia, subiectii care lucreaza in echipa sunt capabili sa aplice si sa sintetizeze cunostintele in moduri variate si complexe, invatând in acelasi timp mai temeinic decât in cazul lucrului individual.


Munca in echipa dezvolta capacitatea elevilor de a lucra impreuna – o competenta importanta pentru viata si activitatea viitorilor cetateni.


Au fost create diverse denumiri pentru a ilustra munca colaborativa de invatare in grup, cum ar fi:
- invatarea prin cooperare;
- invatarea colaborativa;
- invatarea colectiva;
- invatarea comunitara;
- invatarea reciproca;
- invatarea in echipa;
- studiu de grup;
- studiu circular;

Textul de mai sus reprezinta un extras din "INVATAREA PRIN COOPERARE". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: PROIECTPEDAGOGIE
Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien bej deschis cu detalii din dantela, armatura si bretele ajustabile. 48% poliamida, 44%...
Chiloti Triumph Anna Dark Blue Chiloti Triumph Anna Dark Blue .. 82% poliamida, 18% elastan
Chiloti Triumph Erin Dark Beige Chiloti Triumph Erin Dark Beige .. 82% poliamida, 18% elastan