Metoda argumentarii (studiu de caz)

Incarcat la data: 02 Decembrie 2011

Autor: bunea daniel marian

Pret: Gratuit

Numar pagini: 3

Tip fisier: zip

Marime fisier: 21982 kb

1.    Introducere
Acest proiect este menit sa ne insiruie desfasurarea detaliata a unei metode didactice aplicata la clasa. Pe parcursul acestui proiect vom sublinia si vom explica in acelasi, p timp punctele cheie al acestei metode.

 

Chiar daca aceasta metoda este aplicata pe o clasa special (copii cu dizabilitati) vom vedea ca  metoda aleasa de noi este una eficienta indifferent de intelectul si nivelul de inteligenta a clasei; mai ales cand vorbim de materii precum psihologie, cultura civica, logica, unde gandirea izvoraste din propriile conceptii, valori, credinte.


In desfasurarea acestei metode vom prezenta obictivul principal al acestei metode, participantii si nu in ultimul urma desfasurarea propriu-zisa. De asemenea v-om enumera benificiile pe care copii le vor constietiza la sfarsitul folosirii acestei metode.


2.    Obiective
Obiectivul principal al acestei metode este de a incuraja elevii sa se integreze intro- anumita grupa pe baza propriile argumente. Astfel copii vor intelege ca orice parere, opinie, valori, credinte, sunt mult mai bine acceptate de societate daca acestea sunt urmate de o argumentare plauzibila. Prin urmare, aceasta metoda ii ajuta pe copii sa inteleaga valoarea si avantajul argumentarii unei decizii sau a propriilor valori/credinte.
 

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Metoda argumentarii (studiu de caz)". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: PROIECTMETODAArgumentare
Bustiera pentru fitness Dri-Fit Swoosh Bustiera pentru fitness Dri-Fit Swoosh Caracteristici Tip: bustiera Sustinere: medie Gen: femei Colectie: Spring-Summer - Autumn-Winter...
Pantofi sport tricotati Tanjun Pantofi sport tricotati Tanjun Caracteristici Pentru: fete Culoare: negru Imprimeu: uni Stil: casual Tip talpa: plata - joasa...
Tenisi de piele cu detalii peliculizate Jaysen Tenisi de piele cu detalii peliculizate Jaysen Caracteristici Tip: tenisi Culoare: alb Stil: casual Material: piele intoarsa - piele Varf:...