Modelul ABC

Incarcat la data: 02 Decembrie 2011

Autor: bunea daniel marian

Pret: Gratuit

Numar pagini: 4

Tip fisier: zip

Marime fisier: 22095 kb

1)    Introducere

In acest proiect, ne este prezentat un studiu de caz, mai precis spus un autostudiu. Aceste evenimente pe care le vom prezenta in urmatoarele pagini au fost prezente in timpul facultatii mele.

 

Astfel in continuare vom face un analiza a modelului ABC, exemplificand fiecare abreviere (activating events; beliefs; consequences) a acestuia urmata in capitolul trei de anumite metode si strategii de crestere a celei mai importante component in invatarea scolara si anume autoreglarea comportamentului scolar. In finalul acestui studiu am prezentat cateva limite ale acestor metode si strategii de crestere a autoreglarii comportamentului scolar precum si a autoeficacitatii.
 

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Modelul ABC". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: MODELCOMPORTAMENTstudiu de caz
Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien bej deschis cu detalii din dantela, armatura si bretele ajustabile. 48% poliamida, 44%...
Chiloti Triumph Anna Dark Blue Chiloti Triumph Anna Dark Blue .. 82% poliamida, 18% elastan
Chiloti Triumph Erin Dark Beige Chiloti Triumph Erin Dark Beige .. 82% poliamida, 18% elastan