Test de cunostinta

Incarcat la data: 13 Mai 2011

Autor: Chiperi Victoria

Pret: Gratuit

Numar pagini: 25

Tip fisier: zip

Marime fisier: 52 kb

5 (2 review-uri)

1. Delimitari conceptuale: psihopatologie
Psihopatologia este o disciplina de granita, situata intre psihologie si psihiatrie. Cuvantul “psihopatologie” provine din limba greaca de la cuvintele psyche = suflet, pathos = boala si logos = stiinta.


Psihopatologia studiaza tulburarile activitatii psihice. Ea isi propune:

- sa realizeze o descriere obiectiva a starilor mintale anormale pe baza informatiilor obtinute de la pacient privind experientele sale mintale si pe baza observarii comportamentului bolnavului.
- sa identifice cauzele fenomenelor mintale anormale (DEX; Popescu-Neveanu, 1978, p. 589; Gelder, Gath, Mayou, 1994, p. 2).

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Test de cunostinta". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: PROIECTPROIECTEPSIHOLOGIECUNOSTINTAtest
Comentarii

rog mult administratorii sa stearga documentul dat..

am rugat sa mi se stearga documentul si am pm vazut a fost eliminat mesajul, unde este seriozitatea...