Activitatea predicatoriala a Sfantului Grigorie de Nazianz

Incarcat la data: 25 Noiembrie 2009

Autor: marian

Pret: 100 credite

Numar pagini: 65

Tip fisier: zip

Marime fisier: 119 kb

Traind intr-o perioada in care omul „modern” inclina din ce in ce mai mult spre cele lumesti, neexistand aproape nici o cale de a ajunge la o comunicare cu Dumnezeu prin intermediul Bisericii, si avand tot ceea ce este mai scump pe lume este reprezentat de lucrul material, pentru ca lumea pune baza pe ceea ce este la vedere, pe ceea ce se simte si nimic din ceea ce este spiritual este luat in deradera ca fiind ,,demodat’’.

In acest context care nu este favorabil, noi avem datoria de a fi cat mai fermi si mai transanti asupra tuturor problemelor care se vor ivi, de a apara dreapta credinta ortodoxa si de a pune adevarul revelat intr-o lumina autentica, raspunzand prompt la problemele sociale si culturale ale vremurilor noastre.
    
Lucrarea aceasta avand ca temelie Sfanta Scriptura si Sfanta Traditie, izvoarele revelatiei dumnezeiesti, se vrea a aduce un raspuns la multe probleme pe care crestinul le intalneste in vietuirea sa, in drumul sau pamantesc, pe care trebuie sa-l faca si sa-l duca la bun sfarsit, pentru ca la capatul sau sta si ne este pregatita „ plata” pentru ceea ce am facut in aceasta lume.
   
Aceasta lucrare prezinta importanta personalitatii marelui Ierarh Grigorie Teologul sau de Nazianz, mesajul predicilor si operei sale precum si actualitatea sa in invataturile Bisericii Ortodoxe.

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Activitatea predicatoriala a Sfantului Grigorie de Nazianz". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: PROIECTteologiesfantu
Jacheta usoara verde oliv inchis Jacheta usoara verde oliv inchis Descriere produs:Tip: jachetaCuloare: verde oliv inchisMaterial: usorDetalii: margini...
Jacheta usoara violet inchis Jacheta usoara violet inchis Descriere produs:Tip: jachetaCuloare: violet inchisMaterial: usorDetalii: margini...
Camasa alba in dungi Camasa alba in dungi Descriere produs:- camasa alba cu dungi albastre- imprimeu text pe partea din spate- guler...