Alimentatia de ieri si de azi

Incarcat la data: 05 Aprilie 2014

Autor: Acsinte Oana

Pret: 50 credite


Alimentatia noastra, a tuturor, poate sa se reflecte asupra sanatatii, duratei vietii si, bineînteles, confortului vietii, având în vedere ca aportul de alimente constituie un factor legat de placerile existentei.


Într-o alimentatie corecta nu are o importanta deosebita cantitatea de alimente ingerate, ci asigurarea unei varietati a acestora si a unui amestec corespunzator de alimente.
În virtutea centralita┼úii sale existen┼úiale istoria alimenta┼úiei nu poate ocoli perceperea hranei ca necesitate, dar ┼či ca placere, ca o sursa a supravie┼úuirii, dar ┼či o componenta politica ┼či culturala.
 

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Alimentatia de ieri si de azi". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: ALIMENTEALIMENTATIEHipocrateCivilizatiecercetare calitativastudiul alimentatieie
Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien bej deschis cu detalii din dantela, armatura si bretele ajustabile. 48% poliamida, 44%...
Chiloti Triumph Anna Dark Blue Chiloti Triumph Anna Dark Blue .. 82% poliamida, 18% elastan
Chiloti Triumph Erin Dark Beige Chiloti Triumph Erin Dark Beige .. 82% poliamida, 18% elastan