apelul la complimente

Incarcat la data: 12 Februarie 2010

Autor: dragomir carmen

Pret: 50 credite

Numar pagini: 12

Tip fisier: zip

Marime fisier: 25 kb

"A persuada” ( < fr. persuader, it., lat. persuadere) este sinonimul livresc al cuvantului suadere (consiliere) si prefixul per, care sugereaza ideea de achizitionare (P. Foulquié si R. Saint-Jean, 1962).

Persuasiunea reprezinta actiunea de a convinge o persoana sa gandeasca si sa se comporte Intr-un anumit mod, precum si rezultatul acesteia. „Persuasiunea” [ fr. persuasion, lat., convingere] designeaza aptitudinea de a persuada. Prin extensie, acest substantiv semnifica si actiunea de a convinge (apud Septimiu Chelcea, 2006, 124).

Exista mai multe definitii ale persuasiunii, aceasta fiind gandita diferit, In anumite perioade de timp. In prezent, multi specialisti accepta definitia propusa de H. W. Simons (1976), conform careia persuasiunea este „comunicarea umana menita de a-i influenta pe altii prin modificarea credintelor, valorilor sau atitudinilor lor” (O’Keefe, D.J., 2000, apud Septimiu Chelcea, 2006, 124).

Textul de mai sus reprezinta un extras din "apelul la complimente". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: SOCIOLOGIEPROIECT
Jeans Tanner Army Jeans Tanner Army pantaloni cu model army metalic - se incheie in fata cu nasturi metalici - materialul este...
Rochie Aglaya Neagra Rochie Aglaya Neagra rochie midi eleganta de culoarea neagra - are un slit scurt la spate si se incheie cu un fermoar...