Campanie impotriva discriminarii femeii pe piata muncii

Incarcat la data: 04 Mai 2011

Autor: Asofronie Andreea

Pret: 80 credite

Numar pagini: 38

Tip fisier: zip

Marime fisier: 44 kb

Discriminarea este tratamentul diferentiat, favorabil sau defavorabil al indivizilor care au aceleasi calitati, dar apartin anumitor grupuri sociale, etnice sau religioase.


O alta definite a discriminarii afirma ca aceasta reprezinta o interventie bazata pe forta sau putere, menita sa duca la privarea unei persoane sau a unui grup de un drept sau de o recompensa, prin inovarea unor criterii nespecifice.
Exista doua tipuri principale de discriminare – discriminarea directa si discriminarea indirecta.

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Campanie impotriva discriminarii femeii pe piata muncii". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: PROIECTFEMEIDISCRIMINAREPIATA MUNCIIproiect sociologie
Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien bej deschis cu detalii din dantela, armatura si bretele ajustabile. 48% poliamida, 44%...
Chiloti Triumph Anna Dark Blue Chiloti Triumph Anna Dark Blue .. 82% poliamida, 18% elastan
Chiloti Triumph Erin Dark Beige Chiloti Triumph Erin Dark Beige .. 82% poliamida, 18% elastan