Proiect SPSS

Incarcat la data: 13 Noiembrie 2009

Autor: laur-entiu

Pret: 80 credite

Numar pagini: 21

Tip fisier: zip

Marime fisier: 45 kb

Prin aceasta cercetare ne-am propus sa vedem care este gradul de multumire al indivizilor fata de viata de cuplu in raport cu mai multe variabile, cum ar fi , faptul ca locuiesc cu parintii, religia de care apartin, sursele neintelegerilor intr-un cuplu de asemenea importanta pe care o acorda bisericii , rolul femeii in viata de cuplu in societatea contemporana, viziunea vis-a-vis de avort  etc.Ipotezele pe care ne bazam cercetarea sunt urmatoarele: cu cat societatile contemporane dau mai multa importanta bisericii, si cultelor religioase in general, cu atat prejudecatile asupra avortului vor fi mai accentuate, iar gradul de multumire al vietii de cuplu va fi in scadere; ca ipoteza secundara, sustinem ca, satisfactia in cuplu scade daca relatia se desfasoara intr-o conjunctura comuna cu parintii, respectiv socrii. Pentru a realiza acest lucru am folosit baza de date a Barometrului de Opinie Publica 2007.
Cercetarea a fost realizata pe un "esantion cu volumul de 1999 de persoane de 18 ani si peste.  Esantionul este reprezentativ pentru populatia adulta neinstitutionalizata a Romaniei, cu o eroare reprezentativa de ± 2,3 %, pentru un nivel de incredere de 95%  cu scopul de a determina validitatea ipotezelor. Tipul esantionului folosit a fost  probabilist,  bistadial , cu stratificare in primul stadiu.
 

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Proiect SPSS". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.