Proiect strategii de resocializare

Incarcat la data: 22 Ianuarie 2010

Autor: dinca madalina alexandra

Pret: 50 credite

Numar pagini: 12

Tip fisier: zip

Marime fisier: 32 kb

Proiectul isi propune facilitarea procesului de insertie/reinsertie sociala si profesionala a persoanelor consumatoare de droguri ilegale, cu varsta cuprinsa intre 18-30 de ani din judetul Brasov. Se stie ca utilizatorii de droguri sunt priviti ca partea cea mai de jos a societatii, ca neavand nici un fel de inteligenta si nici simt al initiativei.

Acest stereotip apare deoarece, tinand cont ca utilizatorii de droguri sunt implicati in activitati etichetate de catre societate ca ilegale sau ilegitime, membrii societatii nu sunt dispusi sa ii vada pe acestia la fel ca „pe membrii de frunte ai societatii romane, care se supun legilor”. Un alt stereotip este ca toti utilizatorii sunt la fel si ca nimic bun nu poate veni de la acestia. In sustinerea acestui stereotip este subliniata partea din afara legii a comportamentului lor. In consecinta, toti utilizatorii de droguri sunt vazuti ca fiind problema Politiei.

Credinta ca sunt lenesi, fara dorinta de a munci si ca nu te poti baza pe ei este un alt stereotip. Se poate ca unii utilizatori sa fie intr-adevar asa. Majoritatea sunt insa foarte energici si vor aceleasi lucruri ca si marea parte a societatii.

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Proiect strategii de resocializare". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: SOCIOLOGIEDROGURIPROIECT
Jeans Tanner Army Jeans Tanner Army pantaloni cu model army metalic - se incheie in fata cu nasturi metalici - materialul este...
Rochie Aglaya Neagra Rochie Aglaya Neagra rochie midi eleganta de culoarea neagra - are un slit scurt la spate si se incheie cu un fermoar...