Publicurile relatiilor publice. Cui ne adresam?

Incarcat la data: 09 Decembrie 2009

Autor: baciu alina

Pret: 50 credite

Numar pagini: 5

Tip fisier: zip

Marime fisier: 15 kb

Pentru a aborda publicul mai bine, trebuiesc indeplinite anumite condisii. Tehnicile si tacticile relasiilor publice sunt cele mai vizibile, dar si deseori definite prin obsinerea de spasiu  mediatic,interviurile televizate cu purtatorul de cuvant al unei organizasii sau aparisia unei celebritasi la un eveniment deosebit.


    
Se omite insa ca relasiile publice formeaza un proces complex, incluzand cercetare si analiza, crearea de politici diverse,activitasi de programare,comunicare si analiza feedback-ului de la numeroase publicuri.


    
Alsi specialisti spun ca relasiile publice reprezinta “ managementul comunicarii intre o organizasie si publicurile sale”.Publicurile reprezinta o entitate dominand intregul peisaj si au la baza opinia oamenilor despre orice subiect.Realitatea este ca publicurile sau opinia pu- blica este schimbatoare si foarte greu de masurat in fiecare moment.


    
Totodata, poate fi o surpriza ca doar un numar mic de oameni  participa  in orice moment determinat la formarea opiniei publice pe o anumita tema. Desi se presupune ca un grup redus reprezinta atitudinile publicului  dar, in realitate, este corect sa spui ca majoritatea oamenilor sunt apatici, deoarece acea tema nu-i intereseaza si nici nu-i afecteaza.

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Publicurile relatiilor publice. Cui ne adresam?". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: PROIECTstiinte politicepublicurile
Jacheta usoara verde oliv inchis Jacheta usoara verde oliv inchis Descriere produs:Tip: jachetaCuloare: verde oliv inchisMaterial: usorDetalii: margini...
Jacheta usoara violet inchis Jacheta usoara violet inchis Descriere produs:Tip: jachetaCuloare: violet inchisMaterial: usorDetalii: margini...
Camasa alba in dungi Camasa alba in dungi Descriere produs:- camasa alba cu dungi albastre- imprimeu text pe partea din spate- guler...