Amenajarea in scopuri turistice a zonei Lacului Galbenu (partea a II-a)

Incarcat la data: 12 Mai 2011

Autor: badgirl04

Pret: Gratuit

Numar pagini: 8

Tip fisier: zip

Marime fisier: 301 kb

4. Determinarea capacitatii optime de primire

Capacitatea optima de primire reprezinta numarul maxim de turisti ce pot fi gazduiti simultan intr-o zona astfel incat toti turistii sa beneficieze de toate dotarile existente, tinand cont ca baza materiala, alaturi de factorii naturali, contribuie la crearea conditiilor necesare asigurarii unui produs turistic de calitate.


Suprafata ce va fi amenajata are 24 ha si cuprinde 3 km din malul lacului. Se considera ca atat suprafata, cat si conditiile geografice ofera posibilitatea practicarii unor forme variate de agrement, cum ar fi: pescuit sportiv, sporturi de vara, plimari prin padure neamenajata, plimbari cu barca si hidrobicicleta, spatiu pentru picnic.

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Amenajarea in scopuri turistice a zonei Lacului Galbenu (partea a II-a)". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: LACULAMENAJAREAZona
Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien bej deschis cu detalii din dantela, armatura si bretele ajustabile. 48% poliamida, 44%...
Chiloti Triumph Anna Dark Blue Chiloti Triumph Anna Dark Blue .. 82% poliamida, 18% elastan
Chiloti Triumph Erin Dark Beige Chiloti Triumph Erin Dark Beige .. 82% poliamida, 18% elastan