Analiza cererii si ofertei in jud Giurgiu

Incarcat la data: 20 Iulie 2012

Autor: popescu lucia

Pret: Gratuit

Numar pagini: 8

Tip fisier: zip

Marime fisier: 99 kb

Pentru capacitatea si activitatea de cazare turistica, datele provin din rapoartele statistice completate de persoanele juridice si fizice care au in proprietate sau administreaza structuri de primire turistica cu functiuni de cazare turistica.

Pentru activitatea agentilor de turism privind actiunile turistice organizate, datele provin din rapoartele statistice completate de agentiile de turism si de catre directiile de protectie si asigurari sociale, oficiile de pensii, administratiile de tabere scolare, organizatiile sindicale si alte institutii care comercializeaza actiuni turistice.
Datele privind turismul international sunt furnizate de catre Ministerul Administratiei si Internelor - Inspectoratul General al Politiei de Frontiera.


Activitatea de cazare turistica

Numarul turistilor cazati in structurile de primire turistica cu functiuni de cazare turistica cuprinde toate persoanele (romani si straini) care calatoresc in afara localitatilor in care isi au domiciliu stabil, pentru o perioada mai mica de 12 luni si stau cel putin o noapte intr-o structura de primire turistica si in zone vizitate din tara; motivul principal al calatoriei este altul decat acela de a desfasura o activitate remunerata in locurile vizitate.

Innoptarea reprezinta fiecare noapte pentru care o persoana este inregistrata intr-o structura de primire turistica cu functiuni de cazare turistica, indiferent daca fizic este prezenta sau nu in camera.

Inregistrarea turistului strain care este cazat intr-o structura de primire turistica cu functiuni de cazare turistica se face dupa tara sau zona geografica de resedinta a acestuia. Indicii de utilizare neta a capacitatii de cazare turistica in functiune se calculeaza prin raportarea numarului de innoptari realizate, la capacitatea de cazare turistica in functiune, din perioada respectiva.
 

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Analiza cererii si ofertei in jud Giurgiu". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: PROIECTEstatisticacerere si ofertaproiect turism
Jeans Tanner Army Jeans Tanner Army pantaloni cu model army metalic - se incheie in fata cu nasturi metalici - materialul este...
Rochie Aglaya Neagra Rochie Aglaya Neagra rochie midi eleganta de culoarea neagra - are un slit scurt la spate si se incheie cu un fermoar...