Servicii hoteliere

Incarcat la data: 02 Decembrie 2010

Autor: Petrescu

Pret: Gratuit

Numar pagini: 3

Tip fisier: zip

Marime fisier: 7 kb

Marile lanturi hoteliere se lupta pentru pastrarea clientilor. In contextul economic  dificil cu care se confrunta in ultimul timp industria turistica, marile grupuri hoteliere se dovedesc mai interesate sa-si pastreze actualii clienti decat sa atraga noi oaspeti. Similitudinile dintre diversele programele de fidelizare a clientilor scot la lumina concurenta acerba din industria hoteliera.

Fiecare din lanturile hoteliere importante si-a dezvoltat propria schema de fidelizare a clientilor care prevede, pe langa servicii personalizate, un sistem de acordare de puncte si oferte speciale pentru obisnuitii casei. Programul de fidelizare al hotelului Athenee Palace Hilton, numit Diamond Club,  intra in concurenta directa cu cel al Grand Hotel Marriott, intitulat Marriott Exclusive. Motivul? Cele doua programe au foarte multe puncte comune, ofera  beneficii similare membrilor si se adreseaza aceluiasi segment de piata. Chiar si  taxele de inscriere sunt apropiate: 240 USD la Marriott si 250 USD la Hilton.

Bineinteles, din cauza concurentei directe, numarul membrilor fiecarui club este  confidential. In ceea ce priveste rata de crestere anuala a membrilor, cifrele sunt  si de aceasta data apropiate.
 

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Servicii hoteliere". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: SERVICIIHOTEL
Jeans Tanner Army Jeans Tanner Army pantaloni cu model army metalic - se incheie in fata cu nasturi metalici - materialul este...
Rochie Aglaya Neagra Rochie Aglaya Neagra rochie midi eleganta de culoarea neagra - are un slit scurt la spate si se incheie cu un fermoar...