Actul administrativ

Incarcat la data: 18 Martie 2010

Autor: anca pit

Pret: Gratuit

Numar pagini: 8

Tip fisier: zip

Marime fisier: 13 kb

Terminologia utilizata are semnificatia sa in orice demers cognitiv stiitific, demersul teoretic de fundamentare a semnificatiei unui termen tine, inainte de toate, de ramura "stiintei specializate" si nu de semantica, ca stiinta gnerala a semnificatiei cuvintelor.


Literatura interbelica face o distinctie, mai intai, intre actele "puterii executive" in raporturile cu Parlamentul si actele "facute de puterea executiva", in raporturile cu cetatenii ori care au intervenit intre diversele servicii ale statului. Apoi actele "puterii executive" in raporturile sale cu cetatenii erau divizate pe doua categorii:
a) actele de autoritate
b) actele de gestiune
 

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Actul administrativ". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: Administratie Publicaadministrativ teritoriale
Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien bej deschis cu detalii din dantela, armatura si bretele ajustabile. 48% poliamida, 44%...
Chiloti Triumph Anna Dark Blue Chiloti Triumph Anna Dark Blue .. 82% poliamida, 18% elastan
Chiloti Triumph Erin Dark Beige Chiloti Triumph Erin Dark Beige .. 82% poliamida, 18% elastan