Codul Etic al functionarului public

Incarcat la data: 22 Martie 2010

Autor: adriana orzan

Pret: 50 credite

Numar pagini: 8

Tip fisier: zip

Marime fisier: 15 kb

In Monitorul Oficial nr. 66 din 27 ianuarie 2004 a fost publicat OMF nr. 137 pentru aprobarea Codului etic al functionarului public din administratia fiscala, care isi desfasoara activitatea in domeniul asistentei contribuabililor.

Codul etic al functionarului public din administratia fiscala, care isi desfasoara activitatea in domeniul asistentei contribuabililor, denumit in continuare functionar fiscal, stabileste obligatii pentru personalul care isi desfasoara activitatea in Ministerul Finantelor Publice si in unitatile sale subordonate, formuleaza principii fundamentale si defineste obiectivele care trebuie respectate de catre toti functionarii fiscali din cadrul structurilor de asistenta pentru contribuabili, precum si de intregul personal fiscal care vine in contact cu acestia, in vederea cresterii increderii in autoritatea fiscala si a prestigiului acesteia in randul publicului.

Obligatiile functionarilor fiscali inscrise in prezentul cod au in vedere aspecte legate de pregatirea profesionala, aptitudinile in domeniul comunicarii si normele etice care trebuie sa guverneze activitatea de asistenta fiscala a contribuabililor.

Functionarul fiscal din cadrul Ministerului Finantelor Publice si al unitatilor sale subordonate actioneaza conform prevederilor Constitutiei Romaniei, republicata, Statutului functionarilor publici, regulamentului de organizare si functionare al unitatii din care face parte si celorlalte dispozitii legale care reglementeaza activitatea de asistenta.
 

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Codul Etic al functionarului public". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: ADMINISTRATIECodul eticfunctionar european
Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien bej deschis cu detalii din dantela, armatura si bretele ajustabile. 48% poliamida, 44%...
Chiloti Triumph Anna Dark Blue Chiloti Triumph Anna Dark Blue .. 82% poliamida, 18% elastan
Chiloti Triumph Erin Dark Beige Chiloti Triumph Erin Dark Beige .. 82% poliamida, 18% elastan