Modernizare artere rutiere in satul Sarmasag

Incarcat la data: 18 Mai 2011

Autor: Vicky Burlacu

Pret: 50 credite

Numar pagini: 14

Tip fisier: zip

Marime fisier: 31 kb

Proiectul „Modernizare artere rutiere in satul Sarmasag.” este considerat o prioritate pentru comunitatea locala,  fiind inclus  in  primul loc  in  Planul Strategic de  Dezvoltare Locala al Comunei Sarmasag. Aceste prioritati locale au fost stabilite print-un proces participativ de planificare, care au avut loc in localitatea comunei Sarmasag.

Proiectul este in conformitate cu obiectivele Planului de Dezvoltare Judetean 2007 – 2013 care prevede: „Dezvoltarea infrastructurii de transport pentru asigurarea legaturilor functionale spre zonele industriale, zonele turistice si alte zone critice (mediu rural, localitati izolate)”.

 

De asemenea proiectul se incadreaza in obiectivele Programului de Infrastructura prin care se doreste facilitarea accesului cetatenilor din localitatile miniere la utilitati publice imbunatatite prin:

a. Cresterea capacitatii comunitatii in rezolvarea participativa a necesitatilor identificate,
b. Promovarea bunelor practici de mobilizare a comunitatilor in reabilitarea infrastructurii;
c.   Asigurarea durabilitatii obiectelor de infrastructura reabilitate
 
La stabilirea prioritatilor comunei au participat toti cetatenii comunei, pe structuri teritoriale, pe grupuri de interese, profesionale si de nevoi (defavorizate). In urma acestor seminarii s-au identificat o serie de necesitati cum ar fi: drumuri de acces, apa si canalizare, sistem integrat de managment al deseurilor, reabilitari scoli, sistem de sanatate etc.
 

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Modernizare artere rutiere in satul Sarmasag". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: TurciaARTEREmodernizare
Jacheta usoara verde oliv inchis Jacheta usoara verde oliv inchis Descriere produs:Tip: jachetaCuloare: verde oliv inchisMaterial: usorDetalii: margini...
Jacheta usoara violet inchis Jacheta usoara violet inchis Descriere produs:Tip: jachetaCuloare: violet inchisMaterial: usorDetalii: margini...
Camasa alba in dungi Camasa alba in dungi Descriere produs:- camasa alba cu dungi albastre- imprimeu text pe partea din spate- guler...