Codex alimentarius - creveti (ppt)

Incarcat la data: 03 Aprilie 2013

Autor: MArutaa

Pret: 80 credite

Numar pagini: 18

Tip fisier: zip

Marime fisier: 293 kb

Conservele din creveti sunt produse preparate dintr-o combinatie de specii din familia Penaeidae, Pandalidae, Crangonidae si Palaemonidae la care capetele, coaja si antenele au fost eliminate.

Conservele din creveti sunt ambalate in recipiente inchise ermetic si trebuie sa fie supuse unui tratament termic care sa asigure sterilizarea.

Produsul se poate prezenta sub forma de:
- Creveti decojiti: creveti la care au fost indepartate pielea si capul, fara a indeparta tractul dorsal;
- Creveti curatati sau fara intestine: creveti decojiti care au fost deschisi si la care tractul dorsal a fost eliminat cel putin pana la ultimul segment de langa coada. 95% din continutul de creveti din produs va fi compus din creveti curatati sau fara intestine.
- Creveti rupti: la care mai mult de 10% din continutul de creveti constau din bucati de creveti decojiti de mai putin de patru segmente, cu sau fara intestine eliminate.
- Alte forme de prezentare

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Codex alimentarius - creveti (ppt)". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Jeans Tanner Army Jeans Tanner Army pantaloni cu model army metalic - se incheie in fata cu nasturi metalici - materialul este...
Rochie Aglaya Neagra Rochie Aglaya Neagra rochie midi eleganta de culoarea neagra - are un slit scurt la spate si se incheie cu un fermoar...