Fotogrammetrie

Incarcat la data: 22 Februarie 2011

Autor: HellBoy

Pret: 50 credite

Numar pagini: 12

Tip fisier: zip

Marime fisier: 880 kb

Reprezentarea plana a spatiului obiect sub forma clasica a hartilor si planurilor in conditiile progresului tehnologic actual pare o solutie simplista care nucorespunde perceptiei omului a acestui spatiu inconjurator care estetridimensionala.

 

Dezvoltarea tehnologiilor de colectare a datelor teren in ceea cepriveste dezvoltarea aparatelor utilizate in ridicarile topografice, a sistemelor depreluare dezvoltate pentru fotogrammetria digitala si teledetectie, a sistemelorde stocare, prelucrare si reprezentare a rezultatelor au impus noi produseprecum sistemele informationale ale teritoriului, sistemele informationalegeografice, hartile digitale tridimensionale, reprezentarile perspective alespatiului obiect etc.


In ceea ce urmeaza vor fi tratate aspecte legate de culegerea datelor de baza prinmetode topografice de teren, fotogrammetrice precum exploatareastereomodelului clasic prin digitizarea statica sau dinamica a curbelor de nivel,exploatarea stereogramelor digitale prin corelatie plana stereoscopica sau inspatiul obiect, prelucrarea imaginii digitale si derivarea altimetriei din tonurilede gri, scanarea si vectorizarea hartilor si planurilor existente, metoda laseruluide scanare precum si metodele specifice radargrammetriei si interferometriei.

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Fotogrammetrie". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: REFERATEAgricultura
Jeans Tanner Army Jeans Tanner Army pantaloni cu model army metalic - se incheie in fata cu nasturi metalici - materialul este...
Rochie Aglaya Neagra Rochie Aglaya Neagra rochie midi eleganta de culoarea neagra - are un slit scurt la spate si se incheie cu un fermoar...