Legenda vinului

Incarcat la data: 15 Aprilie 2010

Autor: bradean corina

Pret: Gratuit

Numar pagini: 6

Tip fisier: zip

Marime fisier: 178 kb

Unul dintre cele mai vechi mituri urbane este cel al existentei unui vin atat de vechi incat timpul l-a transformat intr-un magiun gros si parfumat, care nu doar ca a nu a pierdut nimic din calitatile sale bahice, ci chiar a castigat in putere, o lingurita fiind capabila sa trimita la culcare o echipa de muncitori constructori (variantele sunt numeroase).


Toata lumea cunoaste pe cineva care a descoperit un vas vechi de vin, in care nu se mai gasea decat o gelatina ciudata. Ca era vorba de o sticla gasita in pivnita unei case demolate in perioada sistematizarii Bucurestiului sau de o ulcica bine sigilata dezgropata in via bunicului, cert e un singur lucru: vinul se redusese pana la o cincime din volumul vasului, devenind "marmelada". In pofida evidentei logice ca primul compus din vin care se evapora este alcoolul, povestea este sustinuta de foarte multi oameni.

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Legenda vinului". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: AgriculturaLEGENDAVin
Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien bej deschis cu detalii din dantela, armatura si bretele ajustabile. 48% poliamida, 44%...
Chiloti Triumph Anna Dark Blue Chiloti Triumph Anna Dark Blue .. 82% poliamida, 18% elastan
Chiloti Triumph Erin Dark Beige Chiloti Triumph Erin Dark Beige .. 82% poliamida, 18% elastan