Dezvoltare comunitara

Incarcat la data: 22 Aprilie 2013

Autor: Popa Georgiana

Pret: Gratuit

Numar pagini: 2

Tip fisier: zip

Marime fisier: 14 kb

Cand vorbim despre copii cu deficient de auz vorbim despre copii cu probleme, copii marginalizati de lume, de societate, de comunitate insa nu este corecta aceasta gandire a lor.

Desi nu putem comunica verbal cu ei, putem comunica neverbal adica prin semne, gesturi, mimica, iar acest lucru ar trebui sa fie suficient ca acesti copii sa nu fie marginalizati de comunitate, societate. C.S.E.I. Vaslui ajuta copii care sunt deja elevi acolo dar si  pe cei care vor  veni tocmai pentru a fi acceptati de comunitate si integrati in comunitate.

C.S.E.I. Vaslui a demarat un program national in parteneriat cu Liceu Mihail Kogalniceanu Vaslui, program numit “Actiune comunitara” care presupune prezenta elevilor din liceu ca voluntari la activitatile educative desfasurate in scoala.Scopul acestui proiect este atat integrarea elevilor deficient de auz in si prin comunitate cat si stimularea unei mai mari deschideri a comunitatii fata de problematica si dificultatile deficientului de auz.

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Dezvoltare comunitara". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Jeans Tanner Army Jeans Tanner Army pantaloni cu model army metalic - se incheie in fata cu nasturi metalici - materialul este...
Rochie Aglaya Neagra Rochie Aglaya Neagra rochie midi eleganta de culoarea neagra - are un slit scurt la spate si se incheie cu un fermoar...