Dinamica grupurilor

Incarcat la data: 11 Februarie 2011

Autor: ramona goia

Pret: Gratuit

Numar pagini: 14

Tip fisier: zip

Marime fisier: 54 kb

Aceasta lucrare stiintifica ofera o scurta imagine asupra proceselor care privesc grupul (felurile in care grupurile se formeaza, se dezvolta si se schimba) si explica cum acest lucru afecteaza grupul practic de cercetare, pe care lucratorii il intreprind.

 

Rolul lucratorului social este diferit si se schimba pe parcursul proceselor din interiorul grupului. O intelegere esentiala a proceselor din interiorul grupului va permite muncitorilor sociali sa-si evalueze si sa-si adapteze propriile metode, mai usoare, spre a dezvolta o apropiere mai eficace muncii in grup.


Tinerii lucratori sociali, antrenorii, educatorii, consilierii – si oricine lucreaza cu grupuri de oameni va gasi necesara muncii lor, o esentiala cunoastere a proceselor din cadrul grupului.

 

 

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Dinamica grupurilor". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: REFERATEAsistenta SocialaDinamica grupului
Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien bej deschis cu detalii din dantela, armatura si bretele ajustabile. 48% poliamida, 44%...
Chiloti Triumph Anna Dark Blue Chiloti Triumph Anna Dark Blue .. 82% poliamida, 18% elastan
Chiloti Triumph Erin Dark Beige Chiloti Triumph Erin Dark Beige .. 82% poliamida, 18% elastan