medierea familiala

Incarcat la data: 10 Ianuarie 2011

Autor: ionescu gina

Pret: 50 credite

Numar pagini: 5

Tip fisier: zip

Marime fisier: 1132 kb

Medierea poate fi definita ca o modalitate facultativa de solutionare a conflictelor pe cale amiabila, cu ajutorul unei terte persoane specializate in calitate de mediator, in conditii de neutralitate, impartialitate si confidentialitate. Medierea familiala este o modalitate prin care se doreste sa se restituie cuplurilor responsabilitatea deciziei privind atat viitorul lor, cat si cel al propriilor copii.

Medierea se desfasoara atat la initiativa proprie si voluntara a parintilor care se adreseaza unui mediator profesionist pentru ca ei sa hotarasca impreuna un proiect de viata, durabil pentru ei si pentru copiii lor, cat si la sugestia instantelor de judecata.

Medierea familiala este un dialog desfasurat intr-o atmosfera pasnica, menit sa infrunte si sa rezolve conflictele din momentul despartirii, restabilind o comunicare eficienta intre parti.

Textul de mai sus reprezinta un extras din "medierea familiala". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: REFERATEFamilialaMEDIEREAAsistenta Sociala
Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien bej deschis cu detalii din dantela, armatura si bretele ajustabile. 48% poliamida, 44%...
Chiloti Triumph Anna Dark Blue Chiloti Triumph Anna Dark Blue .. 82% poliamida, 18% elastan
Chiloti Triumph Erin Dark Beige Chiloti Triumph Erin Dark Beige .. 82% poliamida, 18% elastan