Cresterea prepelitelor

Incarcat la data: 15 Mai 2012

Autor: stanciu madalina

Pret: Gratuit

Numar pagini: 4

Tip fisier: zip

Marime fisier: 104 kb

Cresterea prepelitelor este un domeniu relativ nou pentru piata romaneasca. Datorita proprietatilor dietetice si curative atat a carnii cat si a oualelor de prepelita aceasta afacere are o perspectiva mare, ceea ce se confirma prin experienta tarilor inalt dezvoltate.

Medicina traditionala chineza afirma ca trei produse au efecte farmaceutice deosebite: veninul de vipera, morcovul din Coreea si ouale de prepelita. Spre exemplu in 5 oua de prepelita echivalente dupa greutate cu un ou de gaina se contine de 5 ori mai mult caliu, de 4,5 ori fier, de 2,54 ori vitamina B1 si B2.
 

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Cresterea prepelitelor". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: BIOLOGIEreferat biologiecresterea prepelitelorprepelite
Sandale casual dama ECCO Touch Plateau (Negre) Sandale casual dama ECCO Touch Plateau (Negre) Sandalele ECCO Touch Plateau sunt confectionate din piele moale cu detalii metalice(tinte). Sunt...