Intretinerea fierului forjat

Incarcat la data: 07 Aprilie 2011

Autor: ady ady

Pret: Gratuit

Numar pagini: 2

Tip fisier: zip

Marime fisier: 21 kb

Aproape toate casele au garduri. Aceste garduri au periodic nevoie de reparatii si modernizari. Aici puteti interveni dvs. satisfacand aceasta nevoie. Serviciile din acest domeniu sunt diverse, de la construirea de garduri noi pana la vopsirea sau refacerea celor vechi.

 

Va puteti promova serviciile atat in ziare locale de mica-publicitate cat si prin pliante postale adresate proprietarilor de case si garduri deteriorate. Ati putea chiar sa confectionati garduri din fier forjat cu design inovator sau va puteti adapta in functie de cererea din teren.

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Intretinerea fierului forjat". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: INTRETINEREFIERforjat