Arta persuasiunii

Incarcat la data: 18 Ianuarie 2011

Autor: Aura Stan

Pret: 50 credite

Numar pagini: 7

Tip fisier: zip

Marime fisier: 14 kb

Juliet Erickson este un apreciat consultant in comunicare, fiind specializata in comunicarea persuasiva si tehnici de negociere.

 

In ultimii 15 ani a oferit consultanta unor lideri si manageri din domeniul afacerilor, antreprenori, politicieni, oameni de stiinta, sportivi, profesori si personalitati publice, pentru a-i ajuta sa-si perfectioneze abilitatile de comunicare si sa faca fata momentelor dificile din viata.

 

Printre publicatiile sale cele mai importante se numara: The Art of Persuasion (Hodder Mobius, 2004) si Nine Ways to Walk Around A Boulder (Kyle Cathie, 2008). De-a lungul anilor a avut tangente cu diverse domenii de activitate, lucrand atat cu companii, organizatii guvernamentale cat si non-guvernamentale, vizand publicitatea, finantele, legislatie, vanzari, sanatate, mediu, etc.

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Arta persuasiunii". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: ARTAANALIZAPERSUASIUNE
Jeans Tanner Army Jeans Tanner Army pantaloni cu model army metalic - se incheie in fata cu nasturi metalici - materialul este...
Rochie Aglaya Neagra Rochie Aglaya Neagra rochie midi eleganta de culoarea neagra - are un slit scurt la spate si se incheie cu un fermoar...