Campanie de relatii publice

Incarcat la data: 10 Ianuarie 2012

Autor: kitzzy

Pret: 50 credite

Numar pagini: 15

Tip fisier: zip

Marime fisier: 43723 kb

Model de campanie de relatii publice


I. Analiza de piata
1. Analiza turismului
1.1 Analiza echipamentelor de cazare si a oferteiDin Tabelul cu Structurile de primire turistica cu functiuni de cazare turistica pe macroregiuni, regiuni de dezvoltare si judete, la 31 iulie 2008 (Anuarul Statistic 2009) am extras informatia despre zona Sud-Muntenia, a judetului Bucuresti – Ilfov si a Municipiului Bucuresti. Putem observa ca zona nu are probleme in ce priveste oferta de cazare, existând numeroase astfel de unitati in judet care ar putea asigura cazarea pentru un eventual surplus de turisti, generati in urma campanii noastre de publicitate sau a succesului de care se poate bucura „Bucharest TAG”.


Numarul hotelurilor care vor fi inaugurate pe piata bucuresteana in urmatorii 3 ani este cu 50% mai mic decât cel estimat in ultimul trimestru din 2007, având in vedere proiectele hoteliere anuntate pâna la acel moment.


In 2008, capacitatea de cazare din Bucuresti a urcat cu 30% fata de anul 2007, cea mai mare crestere inregistrata din 1989. Anul trecut au fost deschise 4 hoteluri cu capacitate de peste 100 de camere: Rin Grand (1.480 camere), Bucharest Radisson SAS (424 camere), Ramada Plaza (300 camere) si Hello (156 camere).
 

In ciuda cresterii mari din 2008, in ultimul trimestru, mai multe proiecte de hoteluri au fost amânate sau abandonate din cauza problemelor economice.
 

Capacitatea de cazare in hoteluri este estimata sa creasca in 2009 cu inca 600 de camere, deschise atât in proiecte noi, cât si prin extinderile celor existente.
 

Capitala este o destinatie de business, acest segment fiind reprezentat de 85% din clienti. 95% din turistii din Bucuresti sunt din Europa.

 

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Campanie de relatii publice". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: CAMPANIErelatii publicecampanie de relatii publice
Bustiera pentru fitness Dri-Fit Swoosh Bustiera pentru fitness Dri-Fit Swoosh Caracteristici Tip: bustiera Sustinere: medie Gen: femei Colectie: Spring-Summer - Autumn-Winter...
Pantofi sport tricotati Tanjun Pantofi sport tricotati Tanjun Caracteristici Pentru: fete Culoare: negru Imprimeu: uni Stil: casual Tip talpa: plata - joasa...
Tenisi de piele cu detalii peliculizate Jaysen Tenisi de piele cu detalii peliculizate Jaysen Caracteristici Tip: tenisi Culoare: alb Stil: casual Material: piele intoarsa - piele Varf:...