Deprinderile de comunicare manageriala

Incarcat la data: 13 Ianuarie 2011

Autor: fratila relu ionut

Pret: 50 credite

Numar pagini: 5

Tip fisier: zip

Marime fisier: 13 kb

Deprinderea este, in general, o abilitate care poate fi formata, dezvoltata si perfectionata, spre deosebire de aptitudine care este abilitate inascuta. Deprinderea consta de fapt in abilitatea de a traduce in actiune cunostintele insusite, la care se adauga invatarea prin practica.

 

Fiecare individ are capacitatea innascuta de a folosi diverse limbaje pentru a comunica. Faza in formarea deprinderilor de comunicare.  Pentru a ne forma o anumita deprindere, trebuie sa trecem prin doua faza de constientizare a deprinderii si, de actiune, care se concentreaza asuprea actiunilor necesare formarii si perfectionarii deprinderii. a) faza de constientizare se refera, la dezvoltarea intelegerii mai bune a sinelui si a relatiilor interumane si implica autoevaluarea perfomantelor in exercitarea deprinderilor, sensibilizarea la cei din jur si imbunatatirea capacitatii de observare si analizare.

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Deprinderile de comunicare manageriala". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: COMUNICAREPerfectionareFormare
Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien bej deschis cu detalii din dantela, armatura si bretele ajustabile. 48% poliamida, 44%...
Chiloti Triumph Anna Dark Blue Chiloti Triumph Anna Dark Blue .. 82% poliamida, 18% elastan
Chiloti Triumph Erin Dark Beige Chiloti Triumph Erin Dark Beige .. 82% poliamida, 18% elastan