E-learning

Incarcat la data: 31 Mai 2011

Autor: Corodeanu Monica

Pret: Gratuit

Numar pagini: 7

Tip fisier: zip

Marime fisier: 180 kb

In sens larg, prin elearning (sau e-learning) se intelege totalitatea situatiilor educationale in care se utilizeaza semnificativ mijloacele tehnologiei informatiei si comunicarii. Termenul, preluat din literatura anglo-saxona, a fost extins de la sensul primar, etimologic, de invatare prin mijloace electronice, acoperind acum aria de intersectie a actiunilor educative cu mijloacele informatice moderne.Un sondaj efectuat in mai multe institutii reputate, preocupate de calitatea pregatirii propriului personal, a condus la constatari surprinzatoare. Astfel, din cei 259 de manageri-instructori chestionati asupra instrumentelor-cheie pe care le-ar utiliza pentru a crea un sistem de e-Learning, 66% au indicat PowerPoint, 63% – Microsoft Office, 61% – Macromedia DreamWeaver si 47% – Flash (respondentii puteau indica unul sau mai multe instrumente). Ori, este evident ca elaborarea unui document Word sau efectuarea unei prezentari PowerPoint, finalizate cu salvarea acestora ca fisier HTML nu inseamna instruire in maniera e-Learning. In mod similar, pregatirea si efectuarea unei prezentari in cadrul unei conferinte on-line nu reprezinta e-Learning.

Textul de mai sus reprezinta un extras din "E-learning". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: ElectroniceEducationalee-learning
Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien bej deschis cu detalii din dantela, armatura si bretele ajustabile. 48% poliamida, 44%...
Chiloti Triumph Anna Dark Blue Chiloti Triumph Anna Dark Blue .. 82% poliamida, 18% elastan
Chiloti Triumph Erin Dark Beige Chiloti Triumph Erin Dark Beige .. 82% poliamida, 18% elastan