Elemente de pragmatica ale comunicarii

Incarcat la data: 22 Ianuarie 2011

Autor: Purcel Georgiana

Pret: Gratuit

Numar pagini: 3

Tip fisier: zip

Marime fisier: 45 kb

In analiza noastra vom adopta un demers semio-discursiv si vom lua in considerare situatia de comunicare ca factor generator al oricarui discurs. Vom adopta termenul de contract de comunicare, implicând perspectiva comunicativa si mai ales intentia partenerilor de a exercita, prin producerea semnelor, o influenta asupra receptorilor.

 

Tipul de comunicare analizat apartine spatiului mediatic si priveste comunicarea televizuala; mai precis, dezbaterea televizata, tip de interactiune verbala in jurul unei problematici de interes socio- politic de actualitate, desfasurata in platou si mediatizata prin sunet si imagine, in direct.

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Elemente de pragmatica ale comunicarii". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: COMUNICARIIELEMENTEpragmatica
Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien bej deschis cu detalii din dantela, armatura si bretele ajustabile. 48% poliamida, 44%...
Chiloti Triumph Anna Dark Blue Chiloti Triumph Anna Dark Blue .. 82% poliamida, 18% elastan
Chiloti Triumph Erin Dark Beige Chiloti Triumph Erin Dark Beige .. 82% poliamida, 18% elastan