Internetul - cel mai folosit mijloc de comunicare in masa

Incarcat la data: 14 Februarie 2012

Autor: Cati Manolache

Pret: Gratuit

Numar pagini: 2

Tip fisier: zip

Marime fisier: 15246 kb

Impactul politic al internetului se afla intr-o continua si rapida ascensiune, in conditiile in care platformele program a diverselor partide sunt publicate in format electronic, informatii despre candidati si activitatea lor sau blogurile politicienilor sunt la o distanta de un click.
   

Stirile online castiga tot mai mult teren, in detrimentul celor de la televizor sau din ziare chiar si in randul adultilor trecuti de varsta de 40 de ani, insa e un lucru arhicunoscut ca internetul, in general, are o deosebita popularitate in randul celor mai tineri.
   

Este usor sa distingem cateva dintre cele mai mari avantaje oferite de internet: poti urmari ce vrei, cum vrei, si cel mai important, cand vrei, intr-o vreme dominata de lipsa timpului.
 

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Internetul - cel mai folosit mijloc de comunicare in masa". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: COMUNICAREINTERNETcomunicare in masa