Persuasiunea in lumea contemporana

Incarcat la data: 28 Mai 2010

Autor: Bog Scortea

Pret: Gratuit

Numar pagini: 3

Tip fisier: zip

Marime fisier: 10 kb

De la publicarea primei editii din Persuasiunea, Receptare si Responsabilitate, de acum un sfert de secol, lumea s-a schimbat fata de acea perioada ,mai précis fata de anul 1973,anul razboiului din Vietnam, dar in acelasi timp unele lucruri au ramas la fel, mai ales dinamica persuasiunii.

O multime de inovatii tehnologice au aparut in viata cotidiana, camerele video, televiziunea prin cablu si satelit, telefoanele mobile, calculatorul personal, si doua tipuri de media complet noi : Internetul si e-mailul. Din punct de vedere politic, America a fost nevoita sa recunoasca ca nu-si mai poate impune punctul de vedere fata de America Latina , Europa, Orientul Mijlociu sau oricare alt loc din lume.Dupa disparitia socialismului Marxist-Leninist, s-a facut simtita prezenta unei noi ere, cea a informatiei electronice.Anumite lucruri au ramas neschimbate, unul dintre acestea fiind persuasiunea,fenomen cu care parca ne confrutam mai mult ca oricand. Sensibilitatea oamenilor fata de apelurile persuasive ale creatorilor de reclame, politicienilor si ideologilor exista in continuare dar bineinteles ca institutiile si valorile traditionale, precum familia, succesul si educatia trebuie respectate.

Persusiunea in era informatiei

Intr-un fel sau altul fiecare lucru amintit anterior are legatura cu persuasiunea. In ultimul deceniu am trait cu ideea ca nu mai putem trai fara telecomenzi, computere, telefoanele celulare,si “navigarea” pe internet.Ca cetateni, in calitate de votanti sau consumatori, trebuie sa fim persuadati sa sprijinim anumiti candidati sau sa cumparam anumite produse.

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Persuasiunea in lumea contemporana". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: COMUNICARElumea contemporanapersuasiunea
Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien bej deschis cu detalii din dantela, armatura si bretele ajustabile. 48% poliamida, 44%...
Chiloti Triumph Anna Dark Blue Chiloti Triumph Anna Dark Blue .. 82% poliamida, 18% elastan
Chiloti Triumph Erin Dark Beige Chiloti Triumph Erin Dark Beige .. 82% poliamida, 18% elastan